in

Mekgavern otkrio šta će se uskoro dogoditi sa Zelenskim

Mekgavern otkrio šta će se uskoro dogoditi sa Zelenskim

Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski mogao bi da bude smenjeni likvidiran u bliskoj budućnosti zbog neuspeha vojske Ukrajine, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue works.

„Ovo je zaista loša situacija za Zelenskog. Izgleda da mu nije ostalo mnogo vremena. Da sam agent osiguranja, definitivno ne bih osigurao život Vladimira Zelenskog“, rekao je on.

Prema ekspertu, Oružanim snagama Ukrajine ponestaje municije i ljudskih resursa, a podrška kijevskim vlastima u Kongresu SAD i među evropskim saveznicima takođe opada. Dakle, nema šanse da Rusija izgubi u ovom sukobu, napomenuo je Mekgavern.

„Previše toga je u pitanju, zato pazi na sebe, Zelenski“, zaključio je bivši analitičar.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

U poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu da je Zapad počeo da se zamara ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi. Posle pogoršanja situacije na Bliskom istoku, predsednik SAD Džo Bajden je obećao da će podržati i Kijev i Tel Aviv.

Međutim, Si-En-En je danas izvestio da je američki Senat glasao za predlog zakona o finansiranju vlade bez dodatne pomoći Izraelu i Ukrajini. Predstavnički dom usvojio je ovaj dokument 14. novembra. Sada će to biti poslato šefu Bele kuće na potpis.


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

   

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /