in

Mekgregor otkrio šta su spremili Zelenskom: Završiće kao Trocki

Mekgregor otkrio šta su spremili Zelenskom: Završiće kao Trocki

Zapadni lideri dolaze kod Vladimira Zelenskog i govore mu u četiri oka da je postao „lice rata“, i da stoga mora da ustupi mesto nekome ko može da sklopi sporazum sa Rusijom.

Ovo je izjavio bivši savetnik Pentagona, pukovnik Daglas Mekgregor, u intervjuu za „Youtube“ kanal „Judging Freedom“.

„Kažu mu, gospodine Zelenski, vi ste lice rata, neko drugi mora da dođe na ovo mesto, da se sastane sa Rusima i potpiše dokument o prenosu teritorije i svega što Rusija želi. Ovaj sukob mora da se okonča, jer više nismo u mogućnosti da vas podržimo“, rekao je Mekgregor.

Ekspert je dodao, da će Zelenski učiniti uslugu svom narodu podnošenjem ostavke i time približavanjem mira. Međutim, prema Mekgregoru, on bi mogao da postane i „meta odmazde” zbog žrtava koje su Ukrajinci pretrpeli zbog njegovih postupaka.

„Bio bih iznenađen da preživi. Čak i ako uspe da pobegne iz zemlje, mislim da će ga ubiti na način kao što su i Trockog, drugim rečima, da mu probiju lobanju šiljkom za led“, upozorio je analitičar.

Zapadni mediji sve češće pišu da su SAD i EU počeli da se zamaraju ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi.

Kako prenosi En-Bi-Si, američki i evropski zvaničnici već razgovaraju sa Kijevom o mogućim posledicama mirovnih pregovora sa Rusijom, uključujući opšte nacrte čega bi sve Ukrajina morala da se odrekne, da bi postigla sporazum.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /