in

Moskva poslala uznemirujući odgovor Zapadu: Nećemo stati – Zaustavićemo vas

Moskva poslala uznemirujući odgovor Zapadu: Nećemo stati – Zaustavićemo vas

Zamenik šefa resora Aleksandar Fomin istakao je da zapadne zemlje „otvoreno proglašavaju cilj nanošenja „strateškog poraza“ Rusiji i zarad toga prikrivaju bilo kakve ratne zločine Kijeva, koristeći sredstva antiruske propagande i rusofobiju“.

Specijalna vojna operacija (SVO) će se nastaviti dok se njeni ciljevi u potpunosti ne ostvare, rekao je zamenik načelnika ruskog Ministarstva odbrane Aleksandar Fomin na 10. sastanku „SMOA plus“ u Džakarti.

On je istakao da zapadne zemlje „otvoreno deklarišu cilj nanošenja ’strateškog poraza‘ Rusiji i zarad toga prikrivaju bilo kakve ratne zločine Kijeva, koristeći alate antiruske propagande i rusofobije“.

Sa tim u vezi, Fomin je uverio učesnike sastanka da će se „specijalna vojna operacija nastaviti sve dok se postavljeni ciljevi u potpunosti ne ostvare“.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

„Nacizam, koji ponovo raste u Evropi i genocid nad ruskim stanovništvom u Ukrajini biće zaustavljeni“, izjavio je zamenik ministra odbrane Rusije.

On je istakao da su za podsticanje i eskalaciju ovog sukoba odgovorne SAD i njihovi evropski i azijski sateliti.

„To je bila direktna posledica fokusiranog rada SAD i zapadnih zemalja, koji se intenzivirao nakon državnog udara u Ukrajini, da ga pretvore u antirusku odskočnu dasku“, rekao je Fomin.Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

   

The post Moskva poslala uznemirujući odgovor Zapadu: Nećemo stati – Zaustavićemo vas first appeared on .

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /