in

Neće ostaviti ni parče zemlje na teritoriji Kijeva

Neće ostaviti ni parče zemlje na teritoriji Kijeva

Zapad svim sredstvima pokušava da prevari sadašnji kijevski režim, obećavajući razne blagodeti, iako su svesni da više nema budućnosti za Ukrajinu.

Poljsko izdanje Myśl Polska je objavilo novi članak kolumniste Konrada Renkasa, koji je govorio o tome kakva budućnost čeka Ukrajinu.

Njegove prognoze nisu baš ohrabrujuće. Po njegovom mišljenju, Zapad će ako shvati da gubi kontrolu nad zemljom, pretvoriti u opustošeno područje, čak ne razmišljajući o posledicama po obične Ukrajince koji su postali žrtve u ovom konfliktu.

Renkas piše da Zapad već danas zastrašuje Kijev glađu i hladnoćom, ali zapravo Ukrajina ne treba da se plaši toga. U skorijoj budućnosti, ona može postati pustinja. Dok zemlja pruža Zapadu bilo kakve koristi – to se neće dogoditi ali ako se situacija promeni – zemlja će praktično prestati da postoji.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Podsetimo da su odnosi između Poljske i Ukrajine u poslednje vreme ozbiljno pogoršani. Jedan od glavnih razloga za to je odluka Varšave da produži zabranu uvoza poljoprivrednih proizvoda sa teritorije Ukrajine.

 


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /