in

Nema ni sat vremena pre nego što počne direktan sukob sa NATO


„Domovina je u opasnosti. Nije daleko trenutak kada će direktni sukob sa NATO-om početi“, izjavio je ruski filozof Aleksandar Dugin. „Da li smo spremni za to? A ipak, nemamo kuda da idemo“, žali se mislilac.

Mi smo u ratu. Ubijaju nas i naše najmilije. I ovo je dugo vremena, i ovo je ozbiljno. I neizbežno. Znamo da je i neprijatelj unutra. Ponekad se pokaže. Kroz teror – direktno ili onlajn. Ali ovo je rat. Bilo bi čudno očekivati bilo šta drugo – napisao je filozof, ideolog ruskog sveta na svom kanalu TG.

Prema njegovim rečima, Otadžbina je zapravo u opasnosti.

Nema ni sat vremena pre nego što počne direktan sukob sa NATO-om. Da li smo spremni za ovo? Ali nema spasa… Zato se moramo hrabro i strogo pomiriti sa ratom i njegovim uslovima. Nema drugog načina – dodaje Dugin.

Ranije je filozof rekao da je iranska operacija napada na Izrael sredinom aprila početak velike eskalacije. Da, sada se čini da je sve uspelo. Ali pred nama su novi izazovi.

Finale je ponovo odloženo. Ne zadugo. Jata crnih labudova zloslutno lebde nad čovečanstvom, naglasio je Dugin.

Ranije ovog meseca Dugin je upozorio Zapad na odmazdu za terorističke napade u Rusiji.

Kako je Sledkom ustanovio, novac naftne i gasne kompanije Burisma Holdings korišćen je za izvođenje terorističkih napada u Rusiji. Ova kompanija se vezuje za ime Hantera Bajdena, sina aktuelnog predsednika SAD.

Krv nije voda, krv naše dece nije voda. A odmazda će biti strašna. Za sve one koji su umešani u ubistvo naše dece, nas, naše nevine ljude, nevine žrtve, koji odobravaju terorizam, napisao je tada Dugin.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /