in

Otkrio šta će se dogoditi sa Amerikom u narednih 12 meseci

Čak priznao da želi da se to dogodi pre nego što on ponovo postane predsednik SAD.

Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp upozorio je da će američka ekonomija propasti, izrazivši očekivanje da će se to dogoditi u roku od godinu dana, a ne nakon novembarskih predsedničkih izbora, objavio je The Hill.

Tramp je pritom istakao da ne želi da njegov novi predsednički mandat bude poput Huverovog, podsetivši da je Herbert Huver preuzeo dužnost šefa države kada je ekonomija SAD bila jaka, da bi se ubrzo suočio sa Velikom depresijom.

Tramp je američku ekonomiju nazvao krhkom i istovremeno priznao da, uprkos svim nedostacima, sada postoje neki dobri aspekti u ekonomskom stanju Sjedinjenih Država, nazvavši te „aspekte“ svojom zaslugom.

„Imamo krhku ekonomiju koja se još nekako drži na nogama samo zahvaljujući onome što je moja administracija uradila. Pad je ipak neizbežan. Nadam se da će se desiti u narednih 12 meseci, jer ne želim da budem drugi Huver“, rekao je Tramp.

Predizborni tim DŽoa Bajdena odreagovao je na ove Trampove komentare citirajući reči koje je sadašnji predsednik rekao na predizbornom događaju nekoliko dana ranije: „Kampanja Donalda Trampa posvećena je meni. Ne Americi i ne vama“.

Bajden je nedavno uporedio Trampa sa Huverom.

Nazvao ga je, uz Huvera, jedinim predsednikom SAD koji je „izgubio posao u periodu od četiri godine“. Još je naglasio:

„Zato u njemu često vidim Donalda Herberta Huvera Trampa“.

(Fakti)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /