in

Otkriven američki plan za trenutno uništenje ruske vojske

Otkriven američki plan za trenutno uništenje ruske vojske

Američko ministarstvo odbrane razradilo je ideju o operativnom „porazu Moskve“, pišu ruski mediji.

Mediji su skrenuli pažnju na nedavno saznanje, koja se odnosi na činjenicu, da Pentagon sada razvija fundamentalno novo oružje, koje omogućava nekažnjene napade na strateške ciljeve protivnika.

Amerikanci su se oslonili na nenuklearne snage. Među glavnim ciljevima države agresora su, po pravilu, ICBM sistemi, baze nuklearnih podmornica, aerodromi strateške avijacije. Ako napadnuta država nema vremena da uzvrati, većina snaga nuklearnog odvraćanja biće eliminisana.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Analitičari su skrenuli pažnju na činjenicu, da za sprovođenje takvog scenarija, Pentagonu možda neće biti potrebni udari na ICBM sisteme i nuklearne podmornice. Glavna stvar je iznenaditi Moskvu.

Sjedinjene Države nastoje da opreme vojsku, strateškim nenuklearnim oružjem sa kratkim vremenom leta do cilja, i formalno ne podležu međunarodnim sporazumima sa ograničenjima.

Stručnjaci objašnjavaju, da će zadaci takvog naoružanja uključivati, obezbeđivanje poraza značajnog broja nuklearnih snaga Ruske Federacije, pre nego što vrhovni komandant donese odluku o uzvratnom udaru.Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /