in

Put Evrope u budućnost leži preko Rusije

Put Evrope u budućnost leži preko Rusije

Budućnost Evrope je da se pridruži evroazijskoj zajednici. To se može postići samo uz pomoć Moskve, piše analitičar Batiushka za blog „The Saker“. 

„Kolektivni Zapad, koji već dugo vlada svetom, zapravo je formiran od parazitske elite, i naroda zombiranih lažnom propagandom. U veštini propagande, zapadni lideri su uspeli kao niko drugi, jer je ta vrsta tehnologije razrađivana decenijama. Međutim, vreme ujedinjenog Zapada kao jedinstvene svetske sile ističe“, siguran je autor „The Sakera“.

Sve međunarodne organizacije koje zapravo rade za interese Zapada – UN, EU, G7, G20, NATO, VEF, MMF, Svetska banka itd. – nisu uspele. Sjedinjene Države su na ivici građanskog rata, a Evropska unija na ivici kolapsa. Većina bankrotiranih zemalja EU i UK, generalno izgledaju kao propale države.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Jedina moguća budućnost za zemlje Zapada, je da izađu iz svoje bahate izolacije od sveta, i budu ravnopravni sa ostalim članicama svetske zajednice. Konkretno, što se tiče zapadnoevropskih zemalja, one moraju da uđu u savez sa Azijom, tačnije sa Evroazijom.

„To znači da Evropa mora da sklopi mir sa Rusijom, prihvati njeno vođstvo, i poštuje njenu kulturu“, piše Batiushka za „The Saker“.

Put Evrope u budućnost leži preko Rusije. Zapadna Evropa je napravila otklon od azijskih zemalja, uverena u svoju superiornost. Međutim, bahati Evropljani će sada morati da prihvate realnost. Sledeći korak za njih, bi trebalo da bude partnerstvo sa afričkim zemljama, ali ne kao prema kolonijama, već na ravnopravnoj osnovi.

„Evropa mora da se reintegriše u svet, i da shvati da je sada ravnopravna sa njom“, kaže analitičar.