in

“Putin godinama ovo planira, predstoje kardinalne promene u Rusiji”

“Putin godinama ovo planira, predstoje kardinalne promene u Rusiji”

Predsednik Rusije Vladimir Putin može korenito da promeni unutrašnjepolitički kurs vraćanjem na sprovođenje socijalističkog modela razvoja zemlje.

Do ovog zaključka došao je poznati ruski ekonomista Mihail Hazin. On se uživo na Jutjub kanalu „Moskva govori“ osvrnuo na takozvano „levo skretanje“ u državnoj strukturi Rusije, a govorio je i o predstojećim kardinalnim promenama.

Mihail Hazin je skrenuo pažnju na činjenicu da se u Moskvi poslednjih godina dešavaju određene promene vezane za početak rasprave o socijalnoj pravdi u zemlji. Istovremeno, preduzimaju se mere za sprovođenje „levog skretanja” u cilju oživljavanja takozvanog „crvenog projekta”.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Prema mišljenju ekonomiste, Vladimir Putin je skovao određene planove u cilju obnavljanja SSSR-a u modernim realnostima. Trenutno se takve odluke već sprovode. Odličan primer za to su mere koje rusko rukovodstvo preduzima u cilju neutralisanja poslušnika prozapadne liberalne elite.

„Ovo može postati odlična platforma za potpuno „levo skretanje“ u Rusiji. Šef države je dugi niz godina kovao planove da oživi „crveni projekat“ i obnovi SSSR“, rezimirao je Hazin.


Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /