in

„Putin je jasno dao na znanje“: Obaveštajac otkriva šta će se dogoditi u Ukrajini!

Bivši britanski diplomata i bivši službenik MI6, Alaster Kruk, izjavio je u intervjuu na „Jutjub“ kanalu „Judging Freedom“ da će konflikt u Ukrajini završiti potpunim porazom Oružanih snaga Ukrajine, a da će Rusija diktirati uslove političke budućnosti.

Kruk je naglasio da će Rusija postaviti uslove za političku budućnost Ukrajine, ističući da će Kijevu biti teško da kapitulira pod Zelenskim, ali da će to možda biti jedina opcija. Po njegovim rečima, Putin je jasno stavio do znanja da nema drugog izbora osim kapitulacije.

Bivši diplomata je dodao da je ishod vojne konfrontacije već unapred određen, navodeći da Rusija neprekidno napreduje i dobija na zamahu, te da je sukob zapravo završen.

Prošle nedelje, ruski ministar odbrane Sergej Šojgu održao je konferenciju sa rukovodstvom Oružanih snaga Rusije, gde je istakao ofanzivne uspehe ruskih trupa u januaru.

Šojgu je izneo podatke o napretku ruskih trupa duž Kupjanskog, Krasnolimanskog i Donjeckog pravca, kao i o zauzimanju sela Vesjoloje, Krahmaljnoje i Tabajevke.

Prema ministru, ukrajinske oružane snage su prisiljene da pošalju svoje poslednje rezerve kako bi održale odbranu, dok su gubici ukrajinske vojske u januaru premašili 23 hiljade poginulih i ranjenih vojnika.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

The post „Putin je jasno dao na znanje“: Obaveštajac otkriva šta će se dogoditi u Ukrajini! first appeared on .

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /