in

Riter: Postalo je očigledno šta dolazi

Riter: Postalo je očigledno šta dolazi

Sada kada je celom svetu postalo očigledno da Ukrajina gubi, zapadni mediji su počeli da pripremaju publiku na neizbežnost poraza, rekao je bivši američki marinac Skot Riter, u intervjuu Deniju Hejfongu.

„Oni će smisliti bilo kakve razloge, ali nijedan neće biti vezan za to da Zapad nije uradio svoj posao. Mediji će učiniti sve da pronađu krajnost i zaštite svog političkog gospodara.

Sada Ukrajinci ne mogu ništa da donesu na liniju fronta. Sve se uništava kako uđe, a to takođe komplikuje situaciju. Reci ću vam nešto- svaki put kad im dostavimo nešto, vojni planeri predviđaju određeni broj žrtava. Na primer, X jedinica će biti izgubljeno, određeni procenat.

Dakle, kažem vam, sada se ovaj broj množi sa četiri. Sve je momentalno uništeno, tako da Ukrajinci ne dobijaju ni minimum koji je neophodan za održavanje neprijateljstava.

Sada su mejnstrim mediji dobili instrukcije, da počnu da pripremaju različitu publiku za neizbežnost poraza. Nastoje da grade istoriju na način da skinu krivicu sa Zapada. Smišljaće raznorazne razloge zašto stvari nisu išle, ali nijedan neće biti vezan za to, da Zapad nije uradio svoj posao. Upravo to sada vidimo na primeru svih vrsta „curenja“.

Na mnogo načina, ono što se dogodilo Kevinu Makartiju bio je blagoslov za Sjedinjene Države, jer sada mogu da kažu: „Za sve su krivi republikanci!“.

Kažu da je razlog poraza Ukrajinaca to što su ovi republikanski fanatici izbacili Kevina Makartija, zamrznuli im finansije u važnom trenutku, a Ukrajinci nisu mogli da podrže svoju veličanstvenu pobedničku kontraofanzivu – što ih je koštalo pobede.

Vrteće ovo kako hoće, ali istina je da je Ukrajina od starta bila osuđena na poraz. Sada kada jasno gube, mediji će dati sve od sebe da zaštite svog političkog gospodara.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /