in

Rusi su sada na frontu tehnološki superiorniji

Rusi su sada na frontu tehnološki superiorniji

Zapad i dalje raspravlja o neuspehu ukrajinske ofanzive i ćorsokaku u kome se našao.

Markus Kujp, u intervjuu za ZDF ističe, da problem nije samo u nedovoljnoj količini naoružanja prebačenog u Ukrajinu, već i u tome što Rusi sve više imaju tehničku prednost, jer sve aktivnije koriste inovacije.

„Na primer, ruska lutajuća municija- „Lanceti“, dvostruko je veća od dometa zapadnih analoga prebačenih u Kijev, britanskih „Switchblade-a“.

Moramo uzeti u obzir jednu stvar. Naime, da Rusi sigurno nisu glupi ili nesposobni, kada je u pitanju njihova sopstvena industrija. Prirodno je da se oni neprestano razvijaju.

Na temu bespilotnih letelica, Rusi su upravo predstavili novi dodatak svojoj municiji za lutanje, takozvane dronove „Lancet“, koje proizvodi „ZALA“ i koji su obično imali domet od samo 40 kilometara.

Međutim, sada smo videli video zapise, proverene video snimke ispaljenih hitaca u Ukrajini, koji impliciraju da je domet sada između 70 i 90 kilometara, a Ukrajina i dalje ima „Switchblade“ iz Velike Britanije, sa dometom od samo 40 kilometara.

To znači, da bi umesto „Switchblade 300“ koji se trenutno isporučuje, vredelo nabaviti „Switchblade 600“, koji takođe ima domet do 90 kilometara. Ovde možete videti da je to ono što sam mislio pod tehnologijom. Dakle, ne možete samo stajati i raspravljati o tome koliko je jedinica prebačeno.

Takođe je potrebno osigurati, da Ukrajina bude barem na istom tehnološkom nivou kao i njegov protivnik, ili čak i više. To je ono što je Zalužni mislio u svom članku- „Na kraju krajeva, za pobedu u ovom ratu neophodna je tehnološka superiornost“.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /