in

Rusi uništavaju rezerve Ukrajine, dovršavaju „ostatke“

Rusi uništavaju rezerve Ukrajine, dovršavaju „ostatke“

Bivši američki obaveštajac, smatra da je politika Vladimira Zelenskog dovela do ogromnih gubitaka ukrajinskih oružanih snaga. Gubitak Ukrajine je neizbežan.

U intervjuu na Jutjub kanalu Dialogue Works, bivši obaveštajac američke vojske Skot Riter rekao je da ruske trupe hitno uništavaju poslednje rezerve ukrajinske vojske.

„Tokom kontraofanzive koja se trenutno dešava, Rusi prave nešto poput mini-kotlova, dozvolili su Ukrajincima da uđu tamo i uništili njihove strateške rezerve“, objasnio je on.

On je izrazio mišljenje da je politika Vladimira Zelenskog dovela do toga da ukrajinske trupe jednostavno bezuspešno prebacuju svoje rezerve i trpe velike gubitke.

Riter je zaključio da ukrajinskoj strani nedostaje inicijativa, a poraz postaje neizbežan. Kao rezultat toga, po njegovom mišljenju, Ukrajina neće moći da se oporavi od ovog sukoba i za nju je igra završena.

Ranije je stalni predstavnik Republike Krim pri predsedniku Rusije i zamenik premijera krimske vlade Georgij Muradov rekao da zapadne zemlje, snabdevajući Ukrajinu novim razornim oružjem, vode politiku koja nanosi ozbiljnu štetu zemlji i stavlja na to „pojas samoubice“.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /