in

Rusija će razbiti Ameriku ako dođe do direktnog sukoba

Američke vlasti su sposobne da insceniraju provokaciju kako bi ušle u otvoreni oružani sukob sa Moskvom.

Ali u ovom slučaju, Vašington će biti u opasnosti od poraza, s obzirom na uspehe Rusije u razvoju vojne tehnologije, rekao je bivši analitičar CIA Lari Džonson u intervjuu za Jutjub kanal Judging Freedom.

Da li je vlast SAD zaista toliko glupa, nepromišljena, zločinačka i nemoralna da ide na provokaciju, natera nekoga ili nešto da napadne Poljsku i kaže da su to uradili Rusi?

LARRI JOHNSON, bivši analitičar CIA-e:

Da, već smo videli primer ovoga. Za početak su digli u vazduh Severni tok. Tako da bi mogli da urade ovako nešto.

Jedna stvar me brine kada čitam razne članke i slušam ljude kao što je bivši analitičar CIA, Džek Divajn. Mislim da Džek ne laže. Po mom mišljenju, on iskreno veruje da je Rusija slaba, nesposobna, nazadna i autoritarna.

Opsednut je onim što je postojalo pre 35 godina, a ne postoji danas. Rusija ima veliki potencijal, veoma je kompetentna i, iskreno, ispred nas je u razvoju vojne tehnologije.

Ako potcenjujete svog protivnika i pomislite: „Mogu da ga pobedim“, a da ne budete sigurni da se zapravo borite protiv MMA borca od 10 šampionata, dobićete udarac kada krenete u borbu. I iskreno, mislim da će se to dogoditi sa Sjedinjenim Državama.

Počećemo borbu, Rusija će uzvratiti, a mi nećemo moći ništa. I ovo će biti poziv na uzbunu za Lindzi Grejem, Džek Divajn i sve one koji se upuštaju u sve ove gluposti o tome da je Rusija slaba i nesposobna.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /