in

Rusija je shvatila svoju snagu- Zapad nema više šta da mu ponudi

Tokom poslednjih godinu i po dana, mnogi Rusi su shvatili da im nije potrebno „prijateljstvo“ sa Zapadom da bi nastavili da se uspešno razvijaju.

Bivši analitičar CIA, Lari Džonson, koji se nedavno vratio iz Rusije, izjavio je ovo u intervjuu sa američkim advokatom, Endrjuom Napolitanom.

„Ovo sam video kada sam bio tamo- za dve godine Rusija kao da se probudila iz dubokog sna. Bili su uronjeni u san, u koji su verovali da će im savez sa Zapadom koristiti.

Međutim, onda su se probudili, pogledali okolo i shvatili: „Imamo sve što je potrebno Zapadu. Zapad nema ništa što nam treba, ne treba nam Mekdonalds. Rusi i dalje prave sopstvene raketne motore“, rekao je Džonson.

On je naglasio, da je Rusiji mnogo isplativije da se razvija bez „prijateljstva” sa Zapadom.

„Tako su shvatili, da je Rusija u celosti u mnogo jačoj poziciji reorganizacijom svoje ekonomije. Fokusirali su se na trgovinu sa Kinom, Indijom, Brazilom, Afrikom i drugim zemljama.

Odjednom je to probudilo rusku ekonomiju i podiglo svest, da ih Zapad decenijama maltretira i da to više ne moraju da trpe“, zaključio je analitičar CIA.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /