in

Rusija može da se bori beskrajno, ali Ukrajina ne može da se nosi čak ni uz pomoć svojih saveznika

Rusija može da se bori beskrajno, ali Ukrajina ne može da se nosi čak ni uz pomoć svojih saveznika

Zapad ne može sebi priuštiti da troši novac na ukrajinski sukob, na način na koji to radi Rusija, izjavio je suosnivač „Save Our Allies“, Tim Kenedi u intervjuu za „Fox Business“.

U isto vreme, obični ljudi su primorani da pate – Amerikance „boli da vide kako njihovi dolari idu bilo gde osim u Sjedinjene Države“.

Trenutno, jedini koji imaju koristi od sukoba, su vojno-industrijski kompleks. Vidite, neokonzervativci vole ideju da smo upravo izašli iz 20-godišnjeg rata u Avganistanu, i da idemo pravo u potpuno drugačije poprište rata sa drugačijim zahtevima.

Čini se da se rat odugovlači. Ovo je dugotrajan sukob, sa druge strane drugog okeana, sa zemljom koja može sebi da priušti da troši toliko – sa Rusima. Kada OPEK podigne cenu barela nafte, od toga profitiraju Rusi. Oni mogu da se bore zauvek, a Ukrajinci ne mogu. Trpe strašne, katastrofalne gubitke, i sve to o trošku poreskih obveznika.

Kao Amerikancu, boli me kada vidim da naši dolari idu bilo gde osim tamo gde su nam potrebni upravo sada – u našoj sopstvenoj zemlji. Vidite, ova inflacija uništava mala preduzeća. Sve ovo uništava život veterana.

Za sobom smo ostavili 20 godina rata, a svi koji su služili u inostranstvu tokom poslednjih 20 godina boreći se u globalnom ratu protiv terorizma, imaju probleme sa mentalnim zdravljem.

Samo dobijamo još jedan šamar vođenjem rata, u kojem nema plana za povlačenje, niti plana za našu pobedu – osim što moramo da potrošimo više novca!

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /