in

Ruski politikolog traži vraćanje službe za eliminaciju Kasparova i drugih odbeglih ekstremista

Ruski politikolog traži vraćanje službe za eliminaciju Kasparova i drugih odbeglih ekstremista

U Rusiji je potrebno stvoriti specijalnu službu za eliminisanje odbeglih rusofoba koji čak i u inostranstvu pozivaju na napade na Rusiju.

Politikolog Aleksej Živov izjavio je na radiju „Komsomolskaja pravda“.

Voditelj je zatražio da prokomentariše izjavu bivšeg šahiste Garija Kasparova koji je pozvao na napade na rusku infrastrukturu, uključujući Krimski most.

„Moramo da oživimo službu koja hvata ruske neprijatelje i istrebljuje ih. Likvidacioni spisak. Analogno MOSSAD-u. Da budem iskren, neprijatelji su oni koji su bili naši sunarodnici…

Moramo prepoznati ljude kao egzistencijalnu pretnju Rusiji  i eliminisati ih, kao što je MOSSAD uradio sa neprijateljima Izraela.

Pa, zato što divljanje ovakvih ljudi mora završiti kad-tad, postali su potpuno drski. Čovek je izgradio karijeru u Rusiji, a sada sedi u Americi i kaže da Amerikanci treba da pošalju rakete da unište Krimski most“, rekao je Živov.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

On je naglasio da je Kasparovljev predlog zapravo poziv na početak nuklearnog rata.

„Ono o čemu ta osoba govori je da predlaže da se započne nuklearni rat, u suštini. On poziva SAD da se u potpunosti uključe u ovo, a to je već prethodnica nuklearnog rata. Neki ludak trči okolo i govori nam šta bi trebalo da bude“, zaključio je politikolog.

Treba napomenuti da ovo o čemu govori ruski politikolog, Ukrajina primenjuje odavno. Upravo je danas ukrajinska obaveštajna služba SBU objavila da je u Rusiji ubila bivšeg ukrajinskog poslanika i političara Ilju Kivu koji je često govorio protiv Zelenskog i aktuelne vlasti u Ukrajini.


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

   

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /