in

SAD su postigle svoj glavni cilj u Ukrajini

SAD su postigle svoj glavni cilj u Ukrajini

Glavni cilj konflikta u Ukrajini za Ameriku bila je da razdvoji Rusiju i Evropu kako bi privukli zemlje Evropske unije i bile zavisne od SAD.

Ovo je izjavio politički analitičar i član pokreta „Druga Ukrajina“ Kiril Molčanov u intervjuu izraelskom novinaru Aleksandru Valdmanu, prenose ruski mediji.

Prema rečima eksperta, SAD su uspele da ostvare ovaj cilj i sada se u Sjedinjene Američke Države slivaju porudžbine od više milijardi dolara.

„Sjedinjene Američke Države imaju cilj da prekinu vezu između resursa Rusije i finansija i tehnologija Evropske unije. I to su uspešno postigli: Evropska unija uvela je blokade, sankcije i oslanja se na američke energente. U ovom slučaju, Amerika će samo profitirati od poraza Ukrajine.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu

Ona će potpuno privući Evropu na proizvode svoje vojno-industrijske baze, jer će Rusija biti strašilo za Evropu, oni je se veoma plaše i kupovaće oružje od SAD u vrednosti od milijardu dolara.

U tome leži osnovni razlog. Cilj je bio uništiti naše partnere – Evropljane a Amerikanci to postižu prilično uspešno. Šta će se dogoditi s instrumentom tog uništenja u obliku Ukrajine, njih uopšte ne zanima“, zaključio je Molčanov.


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /