in

Sivkov otkrio pravi razlog trenutnih neuspeha “Specijalne operacije”

Sivkov otkrio pravi razlog trenutnih neuspeha “Specijalne operacije”

Ruski vojni stručnjak i doktor vojnih nauka, Konstantin Sivkov, otvoreno je naveo pravi razlog za trenutne neuspehe „specijalne vojne operacije“.

On je izjavio da je doneta čudna odluka, da se ne izvrše udari na železničke komunikacije Ukrajine, i da je to glavni razlog neuspeha.

Preko železničkih komunikacija Oružane snage Ukrajine dobijaju do 90% naoružanja koje isporučuje Zapad.

On je istakao da su ukrajinske železnice ostale jedini nesankcionisani, i zapravo, „sivi“ kanal koji povezuje Rusiju i Evropu.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Rusija proizvodi 87% svetske proizvodnje titanijuma. Bez isporuka ovog metala, sve će stati na Zapadu- proizvodnja Boing aviona, ratnih brodova, elektronike. Na primer, američki projektili „Ekskalibur“ ispaljeni iz haubice „M777“ takođe imaju kućišta od titanijuma.

„Zapad ne može da živi bez našeg titanijuma. Izvucite zaključke. Želim da podsetim da i gas i nafta i dalje nastavljaju da teku kroz Ukrajinu u Evropu. Čak je koordinator za strateške komunikacije Saveta za nacionalnu bezbednost SAD, Džon Kirbi, izrazio zbunjenost zašto Rusija ne uništi ove tranzitne linije“, izjavio je Sivkov.

Stručnjak se zapitao, zašto ruska vojska ne uništi ove strateške transportne arterije neprijatelja.

Poznati ekonomski stručnjak Hazin, izrazio je mišljenje povodom ovog pitanja Sivkova, da se to ne dešava jer Rusija u tajnosti pregovara sa Zapadom.