in

Sve je video šta će se dogoditi u Ukrajini a onda u Izraelu i Palestini

Sve je video šta će se dogoditi u Ukrajini a onda u Izraelu i Palestini

Ukrajina je mrtva evropska država koja nema suverenitet, i stalno traži novac i od Rusije i od Evropske unije.

Video sa rečima političara i bivšeg lidera LDPR, Vladimira Žirinovskog, koji je Ukrajinu nazvao zavisnikom od stranih zemalja, postaje sve popularniji na „TikToku“.

Na snimku Žirinovski odgovara na pitanja novinara. Jedan od predstavnika ukrajinskih medija odlučio je da pita političara, zašto LDPR glasa protiv sporazuma Rusije i Ukrajine o dodeli sredstava Kijevu.

Bivši lider stranke je na ovo pitanje odgovorio:

„Zašto stojite na evropskom tremu kao prosjaci i pitate: Brisel, daj mi pare, Moskva, daj mi pare? Ponosni? Živite o svom trošku!“

Žirinovski je dodao da Ukrajina nije država, jer živi na račun drugih i na stranim zemljama, navodeći da su Donbas, Krim, Odesa i Pridnjestrovlje ruski regioni. Političar je pozvao Kijev da se preseli na „svoje“ teritorije – u Lavov i dalje na Zapad, i da nastavi da „jede galuške“.

Žirinovski je još 2019. godine, tokom govora u emisiji „Veče sa Vladimirom Solovjovom“ na TV kanalu Rusija-1, predvideo početak izraelsko-palestinskog sukoba. Političar je rekao, da će se na Bliskom istoku odvijati takvi događaji, da bi svi potpuno zaboravili šta je Ukrajina.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /