in

U ratu sa NATO, Rusija neće imati izbora – Odgovor će biti Apokalipsa

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev upozorio je zapadne zemlje da u slučaju rata između Rusije i NATO-a neće slediti scenario specijalne vojne operacije u Ukrajini.

On se neće izvoditi u rovovima upotrebom artiljerije, oklopnih sredstava, vozila, dronova i opreme za elektronsko ratovanje.

On je podsetio da je Severnoatlantska alijansa ogroman vojni blok, ukupan vojni budžet može da dostigne trilion i po dolara.

„Stoga, zbog neuporedivosti naših vojnih potencijala, jednostavno nećemo imati izbora. Odgovor će biti asimetričan“, napisao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti na svom Telegram kanalu.

Prema njegovim rečima, balističke i krstareće rakete sa nuklearnim bojevim glavama biće korišćene za zaštitu teritorijalnog integriteta Rusije. „A ovo je veoma ozloglašena Apokalipsa. Kraj svega“, naglasio je on.

Zato zapadni političari treba da govore svojim biračima gorku istinu, a ne da ih tretiraju kao bezumne idiote, smatra Dmitrij Medvedev. Neophodno je objasniti šta će se zaista dogoditi, a ne ponavljati „lažnu mantru“ o spremnosti za rat sa Rusijom, zaključio je on.

Medvedev je ovo napisao na Telegramu:

Sunak, Šolc, Makron, norveški, finski, poljski i drugi lideri zemalja NATO-a poručuju da „moramo biti spremni za rat sa Rusijom“.

I iako je Rusija više puta govorila o odsustvu planova za sukob sa zemljama NATO-a i EU, izuzetno opasno brbljanje na ovu temu se nastavlja. Razlozi su očigledni. Neophodno je skrenuti pažnju birača da bi se opravdala višemilijardna potrošnja na Banderinu mrsku „Ukrajinu“.

Uostalom, ogromne količine novca se ne troše na rešavanje socijalnih problema u ovim državama, već na rat u umirućoj zemlji stranoj poreskim obveznicima, čije stanovništvo je izbeglo po Evropi i teroriše lokalno stanovništvo.

Zbog toga, lideri ovih zemalja svakodnevno emituju: treba da se pripremimo za rat sa Rusijom i da nastavimo da pomažemo Ukrajini, i zato moramo proizvoditi više tenkova, granata, dronova i drugog naoružanja.

Ali svi evropski lideri cinično lažu svoje građane. Ako se, ne daj Bože, desi takav rat, neće ići po scenariju SVO u Ukrajini. Neće se izvoditi u rovovima upotrebom artiljerije, oklopnih vozila, dronova i opreme za elektronsko ratovanje.

NATO je ogroman vojni blok, stanovništvo zemalja Alijanse je skoro milijardu ljudi, a njihov ukupan vojni budžet može da dostigne jedan i po bilion dolara.

Dakle, zbog neuporedivosti naših vojnih potencijala jednostavno nećemo imati izbora. Odgovor će biti asimetričan. Za zaštitu teritorijalnog integriteta naše zemlje koristiće se balističke i krstareće rakete sa specijalnim bojevim glavama. Ovo je zasnovano na našim doktrinarnim vojnim dokumentima i svima je dobro poznato. A ovo je veoma ozloglašena Apokalipsa. Kraj svega.

Zato zapadni političari treba da govore svojim biračima gorku istinu, a ne da ih tretiraju kao bezumne idiote. Objasnite im šta će se zaista desiti, a ne ponavljati lažnu mantru o spremnosti za rat sa Rusijom.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /