in

UDARNO: Postalo je poznato šta će pomoći Džou Bajdenu da ponovo bude izabran

Uprkos sumornim prognozama recesije u Sjedinjenim Državama, „neočekivano otporna ekonomija“ pomaže Beloj kući jer bi američki predsednik Džo Bajden mogao da iskoristi situaciju u svojoj predizbornoj kampanji. O tome piše NBC.

„Viši zvaničnici administracije kažu da su sve sigurniji da situacija na terenu može govoriti sama za sebe. Ekonomija je u periodu od četvrtog kvartala 2022. do istog perioda prošle godine porasla za jakih 3,1 odsto, svi pokazatelji inflacije su u padu, tržište rada ostaje snažno, a berza je na rekordnom nivou.

Američki predsednik Džo Bajden i vođe njegove predizborne kampanje treba da održe ove trendove, dok istovremeno teraju sve više Amerikanaca da ih primete, primećuje se u materijalu.

Portparol Bajdenove kampanje nazvao je najnovije ekonomske podatke dokazima o „Bajdenovom planu na delu“, predviđajući da će administracija Donalda Trampa poništiti sve dobitke ako preuzme dužnost.

Američki list Wall Street Journal pre toga je pisao da bi predsednička trka između aktuelnog šefa države Džoa Bajdena i bivšeg predsednika Donalda Trampa mogla da postane najskuplja u istoriji SAD, a mogla bi da postane i najduža u istoriji Sjedinjenih država.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

The post UDARNO: Postalo je poznato šta će pomoći Džou Bajdenu da ponovo bude izabran first appeared on .

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /