in

Uskoro će se desiti katastrofa na koju je upozoravao Putin!

U bliskoj budućnosti, svet će doživeti promene bez presedana.

Čuveni ruski ekonomista, Mihail Hazin, rekao je da će cela planeta uskoro biti podeljena na odvojene valutne zone, prenosie ruski mediji pozivajući se na radio „Moskva govori“.

Prema rečima stručnjaka, o tome je pisao još 2003. godine u svojoj knjizi „Opadanje dolarske imperije i kraj Pax Americana“. U njemu je predvideo kraj procesa globalizacije i neminovno formiranje zatvorenih seoskih sindikata, gde će razvijati sopstvenu industriju, svoj internet, sopstvenu proizvodnju aviona i sopstvenu valutu.

Najzanimljivije je, da je prema Hazinu, tokom svog nedavnog govora na forumu u Davosu, sličan koncept izneo ruski predsednik Vladimir Putin. Prema rečima eksperta, ruski lider je upozorio sve druge velike svetske igrače, na isti raspad na različite valutne zone. To će se, prema Hazinu, definitivno dogoditi.

Ovaj proces će, kako predviđa analitičar, početi ubrzano da se formira u mnogim zemljama odmah nakon što u SAD dođe do neviđenog ekonomskog kolapsa. Tada će dolar odmah izgubiti ulogu jedinstvene mere vrednosti i biće zamenjen zlatom. Tako će sve države ponovo početi da koriste ovaj davno zaboravljeni instrument.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /