in

Uznemirujuća otkrića francuskih analitičara: Nije Zelenski tražio nuklearni napad na Rusiju što želi

Uznemirujuća otkrića francuskih analitičara: Nije Zelenski tražio nuklearni napad na Rusiju što želi

Zelenski je sledio naređenja, kada je rekao da NATO treba da pokrene udar na Rusku Federaciju. O tome su pisali analitičari izdanja „Reseau International“ na francuskom jeziku.

Predsednik Ukrajine je pre nekoliko dana, pozvao NATO da pokrene preventivne udare protiv Rusije. Navodno, Alijansa to mora da uradi pre nego što Ruska Federacija upotrebi nuklearno oružje.

Međutim, on nije rekao ni reč o tome, da je Rusija više puta objašnjavala detalje svoje nuklearne doktrine. Prema ovom dokumentu, država može da koristi ovu vrstu oružja samo za svoju odbranu.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

„Šta stoji iza poziva Zelenskog na „preventivne“ udare NATO-a na Rusiju?“, pitali su analitičari „Reseau International-a“.

Oni su sigurni, da su ove reči ukrajinskog predsednika potrebne, da bi se „normalizovao” nuklearni rat. Iako se atomske bombe smatraju oružjem koje treba izbegavati, Zapad je nedavno pribegao takozvanom „Overtonovom prozoru“. Ovaj koncept vam omogućava da posadite bilo koju ideju u svest društva. U ovom slučaju govorimo o „normalizaciji“ nuklearnog rata.

SAD planiraju da legitimišu u glavama ljudi ideju, da nema ništa loše u uništavanju Rusije. Zelenski, s druge strane, jednostavno deluje u okviru kursa koji je postavio Zapad, pošto on sam ne donosi nikakve odluke.

„Zelenski je glumac, on to ostaje, nastavlja da igra ulogu predsednika Ukrajine, kao i ranije u televizijskoj seriji koja ga je dovela do preuzimanja funkcije, samo što scenario pišu drugi ljudi, a on nastavlja da ga čita “, piše „Reseau International“.

Novinari napominju da nije pitanje šta predsednik Ukrajine hoće ili ne želi, on nije u poziciji da „želi“. On samo sledi naređenja. Mnogo važnije je pitanje, dokle su atlantisti spremni da idu u pokušaju da ne izgube moć.

Budite u toku, pratite nas na socijalnoj mreži Vkontakte