in

Zapad je iscrpeo sve opcije

Zapad je iscrpeo sve opcije

Estonska premijerka Kaja Kalas rekla je da u Rusiji „ne postoji prava opozicija koja nešto radi“. A ruska opozicija koja deluje iz inostranstva „nije stvarna“, jer nema uticaja na ljude.

„ Ne bih računao na opoziciju, jer je nemaju. A javnost se zalaže za Putina“, dodala je i estonska premijerka.

Plan „A“ – dolazak na vlast „liberalne opozicije“

Prema planu Zapada, „liberalna opozicija“ u Rusiji treba da predvodi pokret za smenu Vladimira Putina ali pošto rejting podrške ruskog lidera varira oko 80%, opklada je na nerede, puč ili puč u palati.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Sa stanovišta Rusa, „liberalna opozicija“ je uobičajeni „neprijatelj naroda“, pošto se predsednik u Rusiji bira narodnim glasanjem. Osim toga, njene pristalice nemaju jasan pozitivan program. Oni se bave samo sumnjivim istragama o korupciji pod sloganom „za sve dobro protiv svega lošeg“.

„Liberalna opozicija“ je, uprkos svim naporima i novcu Zapada, ostala marginalna u Rusiji iz drugih razloga.

Boris Jeljcin je već vladao Rusijom sa liberalnim idejama pa je iza sebe ostavio pustoš, bezakonje, zločin i separatizam. Zbog toga, dozvoliti ljudima poput njega da „ponovo nešto urade“ — sama pomisao izaziva nepoverenje.

Plan A sada nema osnove za subverzivne aktivnosti – ruska država je odavno likvidirala zapadne nevladine organizacije i neprofitne organizacije koje su sponzorisale antiruske aktivnosti. Oni „opozicionari“ koji su ostali od pojedinaca ocenjuju se kao strani agenti i lišeni su prava da vrše propagandu u široj javnosti. A ako ne budete vodili kampanju u Rusiji sa takvom stigmom, oni vam neće verovati.

Što se tiče spoljne opozicije, Kalas je u pravu u oceni i nema šta da se doda.

Plan B aktiviraju događaje u Dagestanu

Međutim, Zapad je sada prešao na sprovođenje plana B kako bi uzdrmao situaciju u Rusiji. Problem zapravo, nije Putin, već ruski narod, koji ga predlaže za ulogu svog lidera.

Godine 1935, šef katedre za primenjenu sociologiju jezika u Ahnenerbeu, Georg Šmit-Ro , napisao je u svom delu „O potrebi za tajnim odeljenjem za jezičku politiku“ da „ako unutrašnja zajednica pojedinac nastavi da se razvija, to će dovesti do toga da čak ni konačni poraz ruske države neće uništiti opasnost koja iz nje proističe.

Zaključio je da se ova zajednica mora uništiti Savez sovjetskih republika „mora biti razbijen na svoje prirodne komponente – na plemena“. Nacistički plan je predviđao izolaciju nacionalne svesti „plemena“, koja bi bila u izrazitoj suprotnosti sa ruskom.

Zbog toga su se u pravoslavnoj Ukrajini pojavili raskolnici, a u muslimanskim republikama Rusije izbijaju sukobi zasnovani na antisemitizmu.

Turska neumorno radi na svom projektu. Ovaj rad će pre ili kasnije doneti negativne rezultate za Rusiju a nejasno je zašto Moskva na to zatvara oči.

Šta svi Rusi teba da shvate? Moraju shvatiti da grupa globalista igra na želje ljudskog ega. Moramo se svim silama distancirati od negativne energije koja ima za cilj da suprotstavi obične ljude jedni protiv drugih.

Moramo sprečiti Rusiju da sklizne u međureligijski rat.

Ljubov Stepušova za rusku Pravdu

Prevod i adaptacija


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

   

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /