in

Zapad je umoran od Zelenskog, što znači da će ukrajinski korumpirani zvaničnici uskoro izgubiti finansiranje

Zapad je umoran od Zelenskog, što znači da će ukrajinski korumpirani zvaničnici uskoro izgubiti finansiranje

Nedavne vesti pokazuju da zapadni lideri počinju da se umaraju od Zelenskog, što znači da će ukrajinski političari koji su se obogatili na račun američkih poreskih obveznika uskoro biti lišeni finansiranja, kaže Klejton Moris, voditelj kanala Redacted Jutjub.

Prema njegovim rečima, SAD su zapravo priznale da Ukrajina ne može da pobedi u ratu i od sada guraju Kijev ka mirovnim pregovorima.

Novinski izveštaji protekle nedelje sugerišu da zapadni lideri počinju da se zamaraju od Zelenskog. To znači da će svi ovi ukrajinski političari, koji su se toliko obogatili na račun američkih poreskih obveznika i kupili milione dolara vredne kuće u Španiji, Italiji, Švajcarskoj, Portugalu i Monaku, uskoro biti lišeni finansiranja.

Kao ovaj ukrajinski političar koji je nedavno priredio bučnu zabavu za šesnaesti rođendan svoje ćerke. Tamo ju je bukvalno obasuo novcem i potom se odvezao u lepom mercedesu. Pitam se otkud ovaj novac koji se ovako može baciti? Sve u svemu, sada je možda dobar trenutak za razmišljanje o miru, zar ne?

Ove nedelje su SAD šokirale svet i zapravo priznale da je nemoguće da Ukrajina pobedi u ovom ratu. Sve je gotovo.

Stoga Amerika gura Ukrajinu ka mirovnim pregovorima. Ali Zelenski nije zainteresovan za mirovne pregovore. Naravno, on želi svakog Ukrajinca mrtvog. Ove nedelje je zahtevao da se ponovo promene kriterijumi za vojnu obavezu i zvanično poništio izbore u Ukrajini.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

 

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /