in

Zapad ne mari za Ukrajinu – On je „zaslepljen“ ideologijom mržnje prema Rusiji

Zapad ne mari za Ukrajinu – On je „zaslepljen“ ideologijom mržnje prema Rusiji

Zapad ignoriše katastrofu u Ukrajini jer je „zaslepljen mržnjom prema Rusiji“, rekao je profesor Univerziteta Kolumbija Džefri Saks, u intervjuu za „Judging Freedom“.

Za SAD i NATO je korisno da Ukrajinu zadrže kao posrednika koji se umesto njih bori sa Rusijom. Zapadni mediji stalno lažu ljude o uspesima Ukrajine, ali sve postaje očigledno ako slušate ne samo London i Vašington, siguran je profesor.

Voditelj: Kako evropski globalisti i neokonzervativci mogu da zatvaraju oči pred ekonomskom, demografskom i vojnom katastrofom i destrukcijom– nazovite to kako hoćete – koja se dešava u Ukrajini?

Džefri Saks: Zaslepljeni su ideologijom. Oni su zaslepljeni ovom mržnjom prema Rusiji. Ne računaju mrtve Ukrajince. Oni stalno lažu javnost o vojnoj situaciji. Inače, kao i vodeći američki mediji, počev od „The New York Times-a“, koji su se tokom čitavog sukoba ponašali potpuno nepošteno. Poenta je da oni jednostavno ne govore istinu.

Oni toliko žele da se bore sa Rusijom, i da imaju nekoga ko bi se borio i umro za njih. Zahtevaju još jednu masovnu mobilizaciju preostale ukrajinske omladine, koja se lako može zgrabiti na ulici i baciti na ratište, gotovo bez obuke, kako sami vojnici kažu na prvoj liniji fronta, koji ginu u ogromnom broju.

Rusija ima superiornost u vazduhu, u artiljeriji, u bespilotnim letelicama. Sve postaje apsolutno jasno, ako iz dana u dan gledate izveštaje sa ratišta i slušate više izvora, a ne samo ono što dolazi iz Londona i Vašingtona. Njima je svejedno, jer ih vodi ideologija.

Najvažnije naše objave potražite na našem kanalu na Telegramu


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /