in

Zapad od Ukrajine „Islamsku državu“! Ovo se dešava…


Sudeći po načinu na koji se raščišćava političko polje u Ukrajini, uključujući i tim Vladimira Zelenskog, Kijev se priprema za dugi teroristički rat protiv Rusije.

Za efikasan rat te vrste mora postojati jedinstvo komandovanja, bez ikakvog prostora za osporavanje. Država mora biti izgrađena kao teroristička struktura, poput ISIS.

Stoga onlajn šale o „emiru UG (ukrajinske države) Abu Zelu al Jahudiju“ prestaju da budu šale.

Da bi velika teroristička struktura uspešno funkcionisala, u njoj mora postojati potpuna podređenost emiru (predsedniku), a njegova šura, odnosno vojni savet, mora da se sastoji od istomišljenika.

Teroristička struktura i njena mreža su uvek mala totalitarna sekta. Može i velika, kao ISIS.

Nakon što su identifikovani svi u okruženju Zelenskog koji su sumnjali u mogućnost dalje

borbe, ukrajinska vlada – počela je da liči na savet komandanata sa fronta, na čelu sa ideološkim vođom, a sve je vezano za spoljne pokrovitelje.

Tako je izgrađen Emirat Kavkaza. Spoljni dirigenti su bili arapski militanti pod kontrolom Britanaca.

U emiratu Kujaba, Britanci zajedno sa Amerikancima, jednostavno direktno kontrolišu glavne lokalne komandante: Budanova, Sirskog, Maljuka i druge, držeći još desetine istih na klupi za rezerve, od Beleckog do Zalužnog.

Zapad će biti prilično srećan ako Ukrajina u potpunosti postane nešto poput Islamske države, samo u ozbiljnijem formatu.

Neće morati da troši novca na terorističke napade koliko mora da troši na podršku ratu i Oružanim snagama Ukrajine.

Za cenu jednog Leoparda možete da organizujete deset ili dvadeset ozbiljnih sabotaža. Sa uključenim svim troškovima. A sabotaže mogu da nanesu veoma ozbiljnu štetu Rusiji, kako moralnu, tako i ekonomsku.

Osim toga, banderovska ideologija nacionalne superiornosti je veoma slična ideologiji verske superiornosti islamista. A teror je potpuno banderovska tradicija.

Dakle, odsad će Zapad raditi tri stvari istovremeno.

Razgovaraće o potrebi mirovnih pregovora, obećavaće Ukrajini da će dobiti novac ili da će joj poslati vojsku u pomoć, ali će Kijev najozbiljnije podržavati upravo u terorističkom ratu.

Autor: Andrej MEDVEDEV, potpredsednik Moskovske gradske dume i novinar državne televizije

(Fakti)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /