in

Zapadne vojne trupe ulaze u Ukrajinu- Sledi haos u celom svetu!

Zapadne vojne trupe ulaze u Ukrajinu- Sledi haos u celom svetu!

U sportskom centru „Šumice“ održan je sastanak opštinskih i mesnih odbora Gradskih odbora SNS-a povodom pripreme za predstojeće beogradske izbore, a tom prilikom, Aleksandar Vučić, predsednik Srbije i osnivač SNS-a, u svom obraćanju izrazio je uverenje da će zapadne, odnosno, NATO trupe ući u Ukrajinu, te da će u celom svetu biti veoma loša situacija i da je zbog toga i potrebno da se napravi jedan veliki narodni pokret u cilju očuvanja Srbije.

„Kada su prvi put pomenuli zapadne tenkove u Ukrajini, mnogi su rekli da se to nikada neće desiti, desilo se. Sada su pomenuli zapadne vojnike u Ukrajini, kažu neće se to desiti, desiće se. Biće loša situacija svuda.

Nama je potrebno da nađemo najbolje moguće rešenje za svoju zemlju, da čuvamo Kosovo i Metohiju u Srbiji, da zemlja ekonomski napreduje… Zato ćemo ići u formiranje pokreta da okupimo sve one ljude koji do sada nisu bili članovi naše stranke“, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije ističe da je Srbija cele prošle godine imala bezbroj problema, zbog pogroma i progona nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji od strane premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, ali da su za to vreme postojali brojni pritisci i u Beogradu.

„Za sve to vreme trpeli smo, ovde u Beogradu i Srbiji, stravičan pritisak onih koji su se pravili da to ne vide. Možda su i videli, i računali da je trenutak da to iskoriste za dodatni napad na svoju zemlju.

Nije slučajno da su se tako umnožavali pritisci i oko naše spoljne politike, uvedite sankcije, te ogradite se od prijateljstva sa Kinom, uradite sve što mi od vas tražimo. Ja ne znam šta će nam onda država. Mislite da je dovoljno da nam pošaljete mejl, i mi tog dana moramo da se usaglasimo sa svakom vašom odlukom“, kazao je Vučić nakon sednice Gradskog odbora Srpske napredne stranke.

On je poručio da je Beograd kosmopolitski grad, „ali je Beograd i Srbija, srpski grad, ostao je i biće“.

Vučić je rukovodstvo stranke pozvao da se na izbore izađe u što širem frontu, „jer Srbiji treba zajedništvo“, i dodao da će to možda doneti glas manje, ali je važno da se pokaže zajedništvo i koliko su svi spremni da se bore za Srbiju.

„Zaboravite razlike i ko će da ima odbornika više ili manje, prekinite sa raspravama i pokušajte da se ujedinite u jedan zajednički front za pobedu u Beogradu i u Srbiji“, naveo je Vučić.

(Mediji)

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /