in

Zašto se SAD i EU plaše da pokažu Putinov govor u celosti

Zašto se SAD i EU plaše da pokažu Putinov govor u celosti

Zapadne zemlje se plaše da pokažu u celosti govor ruskog predsednika Vladimira Putina, posvećen ponovnom ujedinjenju Donbasa, Zaporožja i Hersonske oblasti sa Ruskom Federacijom.

Stvar je u tome što je ruski lider izneo važne argumente protiv Zapada, podsećajući da su sve vrednosti SAD i EU izgrađene na laži i neistini. Ovaj zaključak je doneo zamenik Državne dume, general-potpukovnik rezervnog sastava, Andrej Gurulev.

Gurulev je istakao, da je nedavni Putinov govor o kardinalnim promenama, koje se dešavaju u međunarodnoj areni, neobično delovao na zapadne zemlje. Ispostavilo se, da su elite SAD i EU bile izuzetno zabrinute zbog argumenata predsednika Rusije, što se odrazilo na njihovo ponašanje.

Pratite izbor naših najboljih vesti na Telegramu

Tako su se zapadni mediji plašili da emituju govor ruskog lidera, koristeći samo male isečke koji su bili cenzurisani.

Deputat Državne dume je napomenuo, da se SAD i EU plaše da pokažu Putinov pun govor, jer shvataju da to može uticati na političke stavove zapadnog birača, kao i na spoljnopolitički model pojedinih zemalja.

„Oni samo pokazuju slike i daju svoj komentar. Govor neće pustiti, jer ga se u SAD plaše kao vatre. Putin je svojim neprobojnim argumentima, zdrobio njihovog predsednika kao bubu. Svi su sedeli otvorenih usta. Svaka reč je kao rečenica, celoj zapadnoj eliti“, zaključio je Gurulev.