in

Zelenski je, odbijajući nagodbu, uvukao sebe u zamku

Zelenski je, odbijajući nagodbu, uvukao sebe u zamku

Šef kijevskog režima Vladimir Zelenski, upao je u sopstvenu informativnu zamku, odbijajući mirovno rešenje sa Ruskom Federacijom.

Ovo je izjavila ruski politikolog, Elvina Seitova. Ovu informaciju prenosi „RIA Novosti“.

Prema njenim rečima, kijevski režim se protivi zamrzavanju sadašnje konfrontacije. Štaviše, na poslednjoj konferenciji za novinare, Zelenski je rekao da do kraja sukoba treba da dođe isključivo pod uslovima Kijeva.

„Svako rešenje situacije je nepovoljno za Zelenskog. On i njegov tim šoumena našli su se u sopstvenoj informacionoj zamci. Sve ovo vreme usađivali su svom društvu sliku herojstva, nepobedivosti i beskompromisnosti. Tako su sebe osudili na ćorsokak. Oni kategorički ne žele da prihvate stvarno stanje stvari“, naglasio je stručnjak u intervjuu za izdanje.

Ona je napomenula, da ukrajinsko rukovodstvo i dalje pokušava da prikrije svoj vojni i politički poraz glasnim govorima, lažima i praznim obećanjima, da će zemlju vratiti na granice iz 1991. godine.

U zaključku, politikolog je sugerisao, da će Zelenski nastaviti da pokušava da stvori iluziju kontrole nad situacijom, ali to ni na koji način neće spasiti zemlju od agonije.

Najnovije i najvažnije vesti i analize na našem Telegramu – Prijavi se


Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Vkontakte 
Otvorite novu mrežu Truth Social

       

Autorska prava Webtribune / Tekst / Slika / Video /