in

Adžićev istorijski podvig nije popravio Petrićevo raspoloženje, Lalatović: ”Mislim da se ovo nikad nije desilo u srpskom fudbalu”

Adžićev istorijski podvig nije popravio Petrićevo raspoloženje, Lalatović: ”Mislim da se ovo nikad nije desilo u srpskom fudbalu”

Čukarički ovog proleća ne liči na ekipu koja je jesenas igrala na evropskoj sceni. Danas je na svom terenu vodila sa 2:0 golovima Luke Adžića direktno iz kornera, ali je na kraju spasavala jedan bod i izborila remi rezultatom 2:2 protiv subotičkog Spartaka.

Posle meča, trener Čukaričkog Gordan Petrić nije bio raspoložen za priču, samo je pohvalio Luku Adžića.

”Ovo što smo vodili 2:0, na kraju nismo zaslužili ni taj jedan bod. Očigledno se to nije složilo kako treba, pa ćemo videti kako ćemo dalje. To što je Luka dao dva lepa gola ostaće mu u CV-u, imaće o čemu da priča”, kratko je rekao Petrić.

Nenad Lalatović je pred kamere Arene sport stigao nasmejan, ali priznao je da ipak žali za još dva boda.

”Kad smo gubili 2:0, na kraju 2:2, pa mogu da budem zadovoljan, ali sam i nezadovoljan, kako smo odigrali u drugom poluvremenu i koliko smo prilika imali. Napravio sam tri izmene, promenio formaciju iz 3-5-2 u 4-3-3, izmene su donele prevagu. 

Primili smo dva gola iz kornera, mislim da se to nikad nije desilo u srpskom fudbalu. Drugo poluvreme je model kako treba da igramo. Ja Luku Adžića volim i poštujem kao sina i brata, čestitam mu na ova dva gola i znam da je njegov otac ponosan na njega, on je moj prijatelj”, rekao je Lalatović.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /