in

Amorim demantovao dogovor sa Liverpulom!

Mnogobrojni svetski mediji su još pre nekoliko dana objavili kao “gotovu stvar” vest da je Liverpul pronašao novog menadžera i da će Jirgena Klopa od leta naslediti Ruben Amorim.

Portugalac zaista jeste kandidat broj jedan i deluje da je cela stvar blizu uspešnog epiloga i za Liverpul i za Amorima, ali aktuelni trener Sportinga je danas demantovao da ima bilo kakav postignut dogovor da u junu dođe na “Enfild”.

Nisam se sastao ni sa kim iz Liverpula, niti sam imao bilo kakav intervju. To nije istina“, rekao je trener Amorim i dodao:

Ja sam trener Sportinga, želim da pobeđujemo i samo sam tome posvećen. Prestanite sam takvim informacijama, ovo je poslednji put da pričam o budućnosti“, istakao je Amorim.

Navodno, Sporting bi za njegovu slobodu trebalo da dobije 10 miliona evra na ime obeštećenja.

Sporting je blizu osvajanja titule šampiona Portugala. Na šest kola do kraja je prvi na tabeli sa četiri boda više od Benfike, a ima i meč manje.

Ruben Amorim je svoj tim doveo i do finala kupa Portugala, a tamo će se sastati ili sa Portom ili sa Vitorijom Gimaraeš.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /