in

Bajern oslabljen i u Londonu?

Fudbaleri Bajern Minhena prolaze kroz najteži period u modernoj istoriji kluba, a u utorak ih čeka nikad raspoloženiji Arsenal. 

Tomas Tuhel je bio kritički nastrojen ka svojim igračima nakon šokantnog poraza od Hajdenhajma, a na sve to, očekuje se i da će biti “rovitih” na spisku putnika za London.

Liroj Sane, Kingsli Koman i Nusair Mazraui su već neko vreme van stroja i nije poznato da li će biti spremni u utorak. Aleksandar Pavlović je i dalje odsutan zbog infekcije i sigurno neće igrati, dok Manuel Nojer već neko vreme radi odvojeno od ekipe.

Koman se vratio u derbiju sa Dortmundom prošlog vikenda, ali je opet propustio jučerašnji meč i nije poznato koliko je spreman. Sane je u poslednje vreme imao problema sa kolenom, takođe nije igrao u subotu, danas je trenirao sa rezervnim timom. 

Najveća briga svakako je kapiten Nojer, koji je propustio obe utakmice u aprilu, kao i prethodne sa reprezentacijom Nemačke i verovatno će morati da stisne zube kako bi pomogao ekipi protiv Arsenala. 

Ako na sve ove probleme dodamo slabu formu i psihološki pad ekipe, nema dileme da Arsenal još kako ima čemu da se nada. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /