in

Barcokas pred Partizan: “Koncentracija i kontrolisanje emocija na vrućem terenu!”

Barcokas pred Partizan: “Koncentracija i kontrolisanje emocija na vrućem terenu!”


Autor: Aleksandar Obrenović


sreda 27.03.2024.


16:00


Izvor: Sportske.net

Košarkaši Partizana sutra (sreda) dočekuju Olimpijakos od 20.30, a trener Olimpijakosa Jorgos Barcokas smatra da ekipu očekuje izuzetno težak zadatak. 

Veoma teška utakmica, a domaći teren je posebno vruć. Potrebna je velika koncentracija da bi se igrači pridržavali plana igre. Moraju da kontrolišu svoje emocije i da se ne zanose intenzitetom igre protivnika i naravno u kritičnim delovima meča. 

To je posebno važno za oba tima, ali za Partizan možda malo više. To je poenta. Kako ćemo se pojaviti. Da li ćemo biti fokusirani i da li ćemo da se držimo plana“, kaže Jorgos Barcokas. 

Iskreno se nada da atmosfera neće uticati na ekipu. 

“Razlika je očigledno u tome šta se dešava na ovom terenu. Bio sam bolestan prošle godine i nisam otišao u Beograd, video sam to na TV-u. Svi su mi govorili, i igrači i moji partneri, da je posebna atmosfera i da se ne čuje osoba pored sebe. Vrlo je intenzivno za goste. Nadamo se, međutim, da to neće uticati na nas. Da imamo dobre opcije u našoj igri i da će naši igrači imaju dobar dan“, rekao je trener Olimpijakosa. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /