in

Ćavi sprema potpuno neočekivano iznenađenje, priprema ga nedeljama samo za PSŽ?

Fudbaleri Barselone odbrojavaju dane do gostovanja Pari Sen Žermenu, a Ćavi Ernandes je imao čitavu sedmicu da priprema svoj tim.

Barselona je poslednji meč odigrala prošle subote kada je pobedila Las Palmas i od tada je sav fokus na Parižanima. 

Verovatno da Ćavi nije želeo, ali je procurelo da priprema Vitora Rokea kao iznenađenje na “Parku prinčeva”. Podsetimo, Brazilac je zimus stigao u Barselonu iz Atletiko Paranensea za 30 miliona evra, ali obeštećenje može da naraste za još dodatnih 10 kroz bonuse.

On se nije naigrao (12 utakmica uz dva data gola), jer je i dobar deo jeseni proveo van terena zbog povrede, ali ga navodno Ćavi priprema za poseban zadatak u Parizu.

Navodno, Ćavi smatra da Roke može da bude iznenađenje jer je napadač koji voli da beži i napada prazan prostor, za razliku od znatno statičnijeg Roberta Levandovskog.

Ovako nešto i ne zvuči kao nemoguć scenario, Barselona mora da bude spremna da “pati” na “Parku prinčeva”, da nema toliki posed lopte i da bude što brža i opasnija u kontrama. 

Marka tvrdi da Ćavi zbog toga što na taj način predviđa rasplet na terenu, želi da Roke bude najistureniji napadač, najverovatnije uz Lamina Jamala i Rafinju, koji takođe dobija prednost u odnosu na Feliksa zbog defanzivnih karakteristika. 

Čekamo još tri dana, a onda ćemo saznati odgovor, sreda, 21.00, PSŽ – Barselona. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /