in

Crvena zvezda i Aleksandar Katai, dogovor sve bliži?


Autor: Ivan Cvetković


ponedeljak 08.04.2024.


17:15


Izvor: Sportske.net, Sport klub

Kada Crvenoj zvezdi nije išlo u Surdulici, Vladan Milojević je uveo u igru Aleksandra Kataija, a on je sa dva gola opravdao svoj nadimak Magiko po kojem je poznat među navijačima.

Kataiju aktuelni ugovor sa srpskim šampionom ističe na kraju sezone, a sva je prilika da ćemo ga u crveno-belom dresu gledati i naredne sezone.

Kako prenosi Sport klub, započeti su razgovori oko produžetka ugovora na godinu plus godinu, aktiviranje saradnje na dodatnih 12 meseci biće uslovljeno određenim klauzulama, ali poenta priče je da uprava Crvene zvezde želi da Katai završi karijeru na Marakani.

Sport klub navodi i da postoji zastoj u pregovorima zato što je klub navodno dužan Kataiju veliki novac iz prethodnih sezona, ali da je fudbaler pristajao na reprograme u skladu sa obavezama pri finansijskoj kontroli UEFA za dobijanje evropske licence.

Sjajni ofanzivac je u Surdulici prestigao Rajka Mitića po broju pogodaka za Crvenu zvezdu, uskoro bi mogao da pretekne i Darka Pančeva, pa nema nikakvih dilema da tim Zvezde još uvek može da računa na kvalitete koje “Magiko” poseduje.

Aleksandar Katai se nije naigrao u prvom delu sezone pod vođstvom Baraka Bahara, ali je uspeo da postigne devet golova na 22 nastupa, a po broju odigranih minuta postizao je golova na svakih 89 minuta.

Njegov odlazak je luksuz koji Zvezda možda ne bi trebalo da priušti sebi…Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /