in

Dizanje tegova: Završne pripreme u Baču

Dizanje tegova: Završne pripreme u Baču

BAČ –

Naša muška i ženska reprezentacija u dizanju tegova od 25. septembra do 2. oktobra u Subotici se pripremala zajedno sa takmičarima „Spartaka“ da bi se od ponedeljka preselila u Bač, gde će obaviti završnicu priprema za predstojeći šampionat Starog kontinenta, koji će biti održan u konkurenciji juniora i mlađih seniora u albanskoj Tirani od 15. do 25. oktobra.

dizanje, tegova,

Naši provereni reprezentativci Radmila Zagorac i Stevan Vladisavljev, sa kojima su i dvoje izuzetno talentovanih i perspektivnih naših dizača Sonja Bjelić i Filip Bertran, vežbaju u dva termina kako bi što spremniji dočekali nadmetanja u glavnom gradu Albanije.

„Imaćemo dobro izdanje na šampionatu Evrope. Radmila Zagorac je juniorska šampionka i bronzana sa seniorskog prvenstva Evrope, Stevan Vladisavljev je osvajač bronzane medalje na poslednjem evropskom šampionatu za mlađe seniore, ali dobre rezultate očekujemo i od preostalih dvoje naših takmičara. Pripreme teku prema planu i verujem da možemo doći do odličja i na ovom evropskom šampionatu,“ kaže selektor naše reprezentacije Zoran Pantelić.

Naše reprezentacija će ostati u Baču do 13 oktobra odakle će dan kasnije krenuti put Tirane.