in

Drulović nakon remija protiv Luksemburga pred Severne Irce: “Očekujem veliku podršku!”

Drulović nakon remija protiv Luksemburga pred Severne Irce: “Očekujem veliku podršku!”

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije ne blista u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj.

“Orlići” su trenutno treći u kvalifikacionoj grupi F sa 10 osvojenih bodova nakon šest utakmica, dok su lideri grupe Engleska i Ukrajina osvojile po 15.

Selekcija koju sa klupe predvodi Ljubinko Drulović je u prethodnom meču kvalifikacija kao gost remizirala sa Luksemburgom 1:1, a uprkos slabijim rezultatima Drulović očekuje veliku podršku navijača na današnjoj utakmici protiv Severne Irske u Leskovcu od 18 sati.

“Stadion je stvarno prelep, prvi put sam ovde. Očekujemo dobru utakmicu, da dobro odigramo mi pre svega i pobedimo. Očekujemo takođe dobar odziv navijača i veliku podršku ovde. Mislim da imamo sve uslove da svoje ciljeve ostvarimo i da nas očekuje jedna prava fudbalska atmosfera”, reako je Drulović.

On je uveren da njegov tim ima kvalitet i da će to biti ispraćeno i boljim rezultatima.

“Ovo je naša druga reprezentacija, odmah ispod A selekcije i ja sam uveren da će ovi igrači u nekoj bliskoj budućnosti biti deo A tima. To je i za njih velika šansa da preko mlade reprezentacije dođu do najvišeg nivoa. Naravno, moramo i rezultatski da budemo uspešni i pokažemo da možemo da se takmičimo sa najboljima. Ništa nije izgubljeno. Dok god postoji šansa, daćemo sve od sebe da ostvarimo ono što se od nas i očekuje. Želimo sutra pobedu i da mirne glave čekamo septembar i odlučujuće mečeve”, zaključio je Drulović.

Severna Irska je na deobi poslednje pozicije u grupi zajedno sa Azerbejdžanom, obe selekcije imaju po tri boda.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /