in

Evo pravih razloga zbog kojih Leva može stopama Luisa Suareza!

Evo pravih razloga zbog kojih Leva može stopama Luisa Suareza!

Kao bomba odjeknulo je da bi Robert Levandovski mogao da pređe u Atletiko Madrid, a danas je otkriven i nastavak priče.

Izvor ove informacije je čuveni novinar Ruben Uria, koji prati dešavanja u Atletiku i važi za jednog od najpouzdanijih u prestonici Madrida.

On je obrazložio zbog čega treba pratiti dalji tok njegove informacije i zbog čega stoji iza svojih reči da bi Levandovski mogao da se preseli na “Vandu”. 

“Pojedini članovi Barsine uprave veruju da ne bi bilo dobro da Levandovski ostane u klubu još jednu sezonu. Poljak je među najplaćenijim igračima u ekipi. Drugo, Levandovski i njegova porodica žele da nastave da žive u Španiji, gde im život jako prija. Pre nego što je potpisao za Barselonu, Levandovskog je zvao upravo Atletiko Madrid. U klubu sada veruju da moraju da dovedu golgetera, kao nekada Luisa Suareza, koji je došao praktično bez obeštećenja. Jedan od načina za realizaciju ovog transfera jeste i da Atletiko znatno smanji svoja potraživanja za Feliksa. Mnogi od juče govore da je nemoguće da dođe do dogovora, ali reći ću vam nešto – svaki put kada su Barsa i Atletiko seli za pregovarački sto, nemoguće je postalo moguće. Mnogima se ne sviđa šta dogovore, ali na kraju nađu rešenje”, rekao je Uria. 

I ako pogledate neke ranije dogovore, zaista je tako – Luis Suarez je otišao za “tepsiju ribe”, kasnije i Memfis Depaj, dok je Atletiko onim uvođenjem Grizmana posle 60. minuta naterao Katalonce da dogovorenu klauzulu smanje sa 40 na 20 miliona evra.

Letos je Atletiko izašao u susret pošto je pustio Feliksa, a sva je prilika da će upravo Portugalac biti deo ovog transfera Roberta Levandovskog. 

Ko će ovde bolje proći? Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /