in

Feliks u ulozi Deka: “Dovedite ga, stalno me pita o Barseloni!”

Žoao Feliks još uvek ne zna da li će i naredne sezone igrati za Barselonu, ali zna da njegov sunarodnik mašta o dolasku u letnjem prelaznom roku.

Portugalac je gostovao kod novinara Đerara Romera, a na pitanje šta bi učinio da je u ulozi sportskog direktora Deka na jedan dan, Feliks je odgovorio da bi doveo Bernarda Silvu. 

“Doveo bih Bernarda Silvu i poručujem Barsi – dovedite ga. On je veoma dobar igrač, a kao osoba je još bolji. Stalno me pita o Barseloni, on ovde ima i familiju. Pita me kako je živeti u gradu, rekao sam mu sve najbolje i da bi se savršeno uklopio u Barseloni. Da sam Deko na jedan dan, doveo bih Silvu”, rekao je Feliks. 

Odgovorio je i na pitanje o upražnjenom broju 10.

“Nositi dres sa brojem 10 u Barseloni sa sobom donosi ogromnu odgovornost. To je oduvek bio moj omiljeni broj, iako nikada nisam bio u prilici da ga nosim. Videćemo šta će se dogoditi ako ostanem”, istakao je Feliks. 

Podsetimo, katalonski mediji ovih dana pišu da Silva ima dogovor sa Sitijem da ga na leto pusti u Barselonu za sumu od oko 50 miliona evra. Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /