in

ФК “Војводина” представила појачање – ЈМУ Радио-телевизија Војводине

Интернационалци из Сенегала и Малија, Ив Барај и Мамаду Траоре, у Војводини су нешто више од недељу дана, али су се у потпуности уклопили у фудбалску визију и замисли тренера Милана Раставца. Новинарима су поручили да имају велики мотив да допринесу успесима клуба.

„Даћу све од себе да искористим пружену шансу. Не желим пуно да причам, желим да покажем квалитет на терену“, кратко је поручио Ив Барај.

„Задовољан сам што сам овде и надам се да ћемо сви заједно у Војводини урадити велике ствари ове сезоне“, амбициозан је Мамаду Траоре.

Шеф стручног штаба Новосађана, Милан Раставац нагласио је да његова екипа има јасан циљ.

“Оно што нас занима је да од првог тренутка покажемо да смо господари своје куће. Желим да се тако понашамо од првог корака који направимо на загревању и да тако изађемо са терена после утакмице. Што се тиче игре и нашег представљања публици у овој сезони, очекујем да прикажемо модеран, агресиван фудбал који људи воле да гледају и због чега ће дати подршку екипи коју воле”, рекао је Раставац у најави меча са Напретком.

Војводина је продужила уговор са дефанзивцем, Игором Јеличићем, до 2024.године, а тренер Раставац је, одговарајући на новинарска питања, нагласио да ће до краја прелазног рока пажљиво бити анализирана ситуација у играчком кадру, као и да ће доласци зависити од одлазака играча.

“Очекујем да кроз такмичење дођемо до одређених закључака. Не мислим да можемо да решимо све наше проблеме за месец дана. То је један процес у којем ћемо морати паметно да вучемо потезе, како у овом прелазном року, тако и у наредним”, закључио је Раставац.

Војводина дочекује Напредак у недељу, од 20 часова, а улаз на стадион “Карађорђе” биће слободан.