in

Gocić: Poštovaćemo Proleter, uveren sam u trijumf

Gocić: Poštovaćemo Proleter, uveren sam u trijumf

Vaterpolisti Novog Beograda dočekaće Zrenjanince u sredu, 12. oktobra u 21.15 na bazenu Sportskog centra “11. april”, a u taj duel ulaze posle trijumfa na Memorijalu Vlaho Bato Orlić i pobeda u Jadranskoj ligi protiv zagrebačke Mladosti (24:7) i Šapca (14:11).

“Moram da budem iskren da nisam baš detaljno upoznat sa snagom i načinom igre Proletera, ali ne iz razloga bilo kakvog potcenjivanja ekipe iz Zrenjanina. Raspored i plan priprema je bio takav da smo isključivo vodili računa o tome šta mi radimo. Nismo imali vremena da se bavimo drugim ekipama, što će u budućnosti biti promenjeno. Siguran sam da ćemo u potpunosti ispoštovati ekipu Proletera, a to znači da ćemo od prvog do poslednjeg minuta igrati onako kako znamo i umemo. Ukoliko bude bilo tako, uveren sam da ćemo osvojiti tri boda i da ćemo odigrati dobru utakmicu”, izjavio je Gocić.

Talentovani prvotimac Novog Beograda Vasilije Martinović optimista je uoči meča protiv Proletera.

“Duel sa Proleterom iskoristićemo na najbolji mogući način da podignemo nivo forme i na najbolji mogući način se spremimo za naredni meč sa ekipom Radničkog, koji je na programu već sledeće nedelje. Prethodnih dana fokus je bio na Jadranskoj ligi, gde smo prema našem planu osvojili svih šest bodova. Potrudićemo se da i protiv Proletera pružimo dobru igru i dodatno podignemo nivo samopouzdanja cele ekipe”, rekao je Martinović.