in

Imamo obris novog dresa Srbije, motiv je Đavolja varoš!

Imamo obris novog dresa Srbije, motiv je Đavolja varoš!

Ljubitelji fudbala u Srbiji sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će izgedati dresovi naše reprezentacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Kao što je već poznato, Srbija će još samo u Nemačkoj nositi dresove nemačkog proizvođača Puma, a nakon toga će imati drugog tehničkog sponzora, još se ne zna kog. Biće promenjen grb, odnosno, vraćen stari, koji je korišćen pre Mundijala u Kataru, a doći će i do promene izgleda dresa, pa ćemo opet biti crveno-plavo-beli, ako to dozvoli oprema naših rivala, jer se zna da se na velikim takmičenjima nijedna boja ne sme poklapati.

Još uvek se ne zna kako će izgledati garniture, ali je poznati sajt “Footy headlines”, koji je prvi objavljivao promene prethodnog dresa i grba Srbije, sada otkrio kakva bi trebalo da bude rezervna varijanta.

Nije objavljen tačan izgled, već je nagovešteno da će ona biti u belo-plavoj kombinaciji, a da će glavni motiv dresa biti Đavolja varoš.

Jedna od najvećih turističkih atrakcija i čuda prirode Srbije bila je inspiracija za izgled druge garniture.

Na belom dresu će se naći siluete kula, koja krase Đavolju varoš.

Neke najave su da bi na prvoj garnituri trebalo da dominira srpski orao, a dominantne boje bile bi crvena i plava.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /