in

Kad će Zvezda konačno biti kompletna, šta je Sferopulos večeras otkrio?

Kad će Zvezda konačno biti kompletna, šta je Sferopulos večeras otkrio?

Crvena zvezda je večeras u ”Pioniru” deklasirala Krku sa 53 poena razlike, bilo je 110:57 za crveno-bele u utakmici 22. kola AdmiralBet ABA lige, a posle meča je svoje utiske na pres konferenciji izneo trener Joanis Sferopulos.

”U košarci je kao i u životu ništa nije poklonjeno. Nikad ne možete znati rezultat pre dolaska na igru, a za nas, bitno je kako smo pristupili igri. Videli ste razliku, možete razumeti da smo odigrali ozbiljno, nismo potcenili protivnika, znali smo da će se boriti jer žele da ostanu u ligi. Čestitam igračima”, rekao je grčki stručnjak.

Zvezda je i večeras nastupila bez povređenih Miloša Teodosića, Nikole Topića i Treja Tompkinsa, pa je Sferopulosu postavljeno pitanje kada se može očekivati njihov povratak na teren.

”Oni su u periodu rehabilitacije, oni će trenirati još više i kad nam doktor da pravo da igra s timom, oni će trenirati s timom. Trenutno, oni jačaju svoje telo, mišiće, na mestima gde treba. Topić jača koleno, Teodosić jača zglob, Tompkins oko kolena i oni treniraju individualno, ići ćemo korak po korak dok ne dođe do timskog treninga”, rekao je Sferopulos. 

A kad će doći do timskog treninga…?

”Ne znam, doktori moraju biti precizni. Ja ne znam, to je procedura koja ide iz dana u dan”, zaključio je Sferopulos.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /