in

Карваљо званично потписао уговор са Ливерпулом

ЛИВЕРПУЛ –

Досадашњи фудбалер Фулама и млади репрезентативац Португалије Фабио Карваљо, званично је данас потписао уговор са Ливерпулом, саопштио је енглески клуб.

Карваљо (19) је требало да почетком године пређе у Ливерпул, али је трансфер није реализован због папирологије. Португалски фудбалер је стигао у клуб са “Енфилда” без обештећења.

Карваљо је прошле сезоне уз српског репрезентативца Александра Митровића имао кључну улогу у повратку Фулама у Премијер лигу. Он је постигао 10 голова и забележио осам асистенција на 36 утакмица. Португалац ће у енглеском клубу носити дрес са бројем 28.

“Карваљо је играч који може да подигне стадион на ноге. Имао је сјајну сезону у Фуламу, свестран је играч, а својом креативношћу је опасност за противничке одбране. Биће потребно стрпљење, али се радујем што ћу радити са њим у Ливерпулу”, рекао је менаџер Ливерпула Јирген Клоп.

Карваљо је треће појачање Ливерпула у летњем прелазном року. Уговор са клубом са “Енфилд роуда” су раније потписали Дарвин Нуњез и Калвин Ремзи.