in

Kejn: “Znam da će u domovini biti razočarani, ali to smo već iskusili na prošlom EP”

Kejn: “Znam da će u domovini biti razočarani, ali to smo već iskusili na prošlom EP”

Kapiten Engleske Hari Kejn izjavio je da njegov tim nije dao sve od sebe do sada na Euru i dodao da je očekivao teške utakmice na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Engleska je odigrala nerešeno sa selekcijom Danske, 1:1 u drugom kolu grupe C. Jedini gol za Englesku na ovom meču postigao je Kejn. Engleska je u prvom kolu pobedila Srbiju rezultatom 1:0.

“Pre početka EP smo rekli da neće biti lakih utakmica i to se pokazalo kao tačno. Nismo još na maksimumu, možemo da budemo bolji i sa loptom i bez nje. Mislim da je pokazatelj dobrog tima taj kada se pobeđuje uprkos ne baš najboljoj igri, kao što smo mi uradili na poslednje dve utakmice. Na vrhu smo grupe. Znamo da možemo da se poboljšamo”, rekao je Kejn.

Engleska se trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli grupe C sa četiri boda. Slovenija i Danska imaju po dva boda, dok je Srbija poslednja sa samo jednim.

“Znam da će da bude malo razočaranja u domovini, ali to smo iskusili i na prethodnom EP posle remija sa Škotskom (0:0), a onda smo kasnije stigli do finala”, istakao je Kejn.

Engleska će u poslednjem, trećem kolu grupe C u utorak do 21 sat igrati sa Slovenijom, dok će se Srbija sastati sa Danskom.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /