in

Klipersi savladali Pistonse, Bruklin posle rolerkostera savladao Portland (VIDEO)

Klipersi savladali Pistonse, Bruklin posle rolerkostera savladao Portland (VIDEO)

Rolerkoster preokreta u Moda centru u Portlandu. Bruklin netsi su uspeli da savladaju domaćina uprkos izostancima Irvinga i Vorena.

Posle izjednačene prve četvrtine, Portland je u četvrtini sa dosta preokreta na poluvreme ipak otišao sa skromnih četiri poena prednosti.

Po dolasku sa velikog odmora, domaćin je igrao jako dobro, izašli su na 11 poena prednosti tri minuta pred kraj četvrtine, međutim usledila je serija loših odluka u napadu što ih je koštalo ispuštanja vođstva pred završnu deonicu.

Bruklin je posle novih promena rezultata, ponovo počeo da vodi sredinom poslednje deonice što je uspeo da sačuva do samog kraja.

U timu Bruklina, neverovatni Durent ubacio je 35 poena, Juta Vatanabe dodao je 20 dok su po 15 ubacili Džo Heris i Ben Simons.

U ekipi domaćina, Lilard je postigao 25 poena, bek Anferni Simons dodao je 24, dok je sa 20 poena Šedon Šarp doprineo saigračima.

Klipersi su protiv Detroita opravdali ulogu favorita. Detroit je na polovini prve četvrtine preuzeo prednost i vodio veći deo meča, tačnije do početka poslednje četvrtine kada im je popustila koncentracija a Klipersi proradili u napadu.

Ekipa iz Los Anđelesa je stigla do prednosti koju nije ispuštala narednih minuta. Redži Džekson je ubacio 23 poena, Moris i Džordž zabeležili su po 16.

U timu Detroita Bojan Bogdanović postigao je 26 poena. Sakramento Kingsi ruinski su savladali San Antonio. Domaći je vodio od prvog minuta i nije dozvvolio Sparsima da se približe.

Foks je ubacio 28 poena, Malik Monk dodao je 26.

Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /