in

Ko je Srbija, a ko Češka? Puma se nije proslavila sa novim dresovima!

Ko je Srbija, a ko Češka? Puma se nije proslavila sa novim dresovima!

Danas smo i zvanično saznali u kakvim će dresovima fudbalska reprezentacija Srbije igrati na Evropskom prvenstvu i prvi utisak baš i nije najbolji.

“Puma” je na svojim zvaničnim kanalima predstavila nove dresove Austrije, Češke, Islanda, Srbije i Švajcarske, evropskih selekcija kojima je tehnički sponzor i potpuno je neverovatna sličnost srpskog i češkog crvenog dresa.

Jedina razlika je u tome što će Srbi imati crvenu kragnu, a Česi plavu.

Već smo navikli da Puma i Adidas prave dresove za reprezentacije po istoj mantri, da je oblik i dizajn identičan i da se razlikuju samo boje i neki nacionalni detalji, ali nikada nije viđena ovolika sličnost kao sada, u slučaju Srbije i Češke.

Nedavno smo dobili informacije o povratku starog grba, ali od toga neće biti ništa.

Verovatno je to ostavljeno za budućeg tehničkog sponzora Fudbalskog saveza Srbije, pošto je odavno poznata stvar da se sa Pumom rastajemo posle Evropskog prvenstva i da će naš tim već od septembra nositi dresove koje će mu praviti novi sponzor.

Podsetimo, FSS je nedavno raspisao javni konkurs za novog proizvođača sportske opreme.

Srbija i Puma sarađuju od Mundijala 2018. godine u Rusiji i generalno javnost nije bila zadovoljna nijednim dresom, osim onih kombinacija za EURO 2021. godine, na kom nismo igrali, ali smo te dresove nosili u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru. Posebno su lepi bili oni beli, u kojima je Srbija upisala istorijsku pobedu u Lisabonu. Taj dres možete videti na fotografiji dole.

A u videu dole možete još jednom pogledati sve nove dresove marke Puma za nacionalne timove.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /