in

Koliko Tompkins zarađuje u Zvezdi?

Crvena zvezda će u plej-of AdmiralBet ABA lige ući jača za Treja Tompkinsa, iskusnog krilnog centra koji se u prethodna dva meseca oporavljao od povrede, a u nedelju je debitovao protiv Splita i u tom meču za deset minuta u igri upisao svoja prva četiri poena u crveno-belom dresu.

Podsetimo, dugogodišnji član Real Madrida je početkom februara potpisao jednomesečni ugovor sa Zvezdom, a zatim ga je produžio do kraja sezone. Ukoliko u plej-ofu podseti na svoje najbolje dane, jasno je da će uprava Crvene zvezde pokušati da ga zadrži i za sledeću sezonu.

S obzirom da 33-godišnji Tompkins pre svega želi da se vrati u formu i da mu Zvezda pruža priliku u tome, saradnja je dogovorena na obostrano zadovoljstvo, pa je odlični krilni centar do kraja sezone pristao na prilično skromne uslove za igrača njegovog kvaliteta. Šta to konkretno znači, otkrio je sinoć prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović tokom gostovanja u emisiji ”Indirektno” na TV K1.

”On je kod nas dva meseca. Njegova cena za ta dva meseca je mala, to je nepunih 20.000 evra ukupno. Za igrača takvog kalibra koji može da prima više od milion evra godišnje, ako se vrati na taj nivo…”, objasnio je Čović.Autorska prava RTV / Tekst / Slika / Video /